Туристична страва Adventure Menu овочеве різотто з тофу - високоякісна похідна їжа з натуральних продуктів. Приготовлена шеф-кухарями Чехії з використанням нових технологій стерилізації та консервування їжі. Такий спосіб зберігає їжу в "рідкому вигляді" з усіма корисними речовинами та мікроелементами.
Технічні особливості:
- li>
- унікальна технологія консервування шляхом стерилізації, а не сушіння або сублімації
- їжа зберігається в "рідкому" первинному вигляді і готова до використання за лічені хвилини
- страви готуються в ручну шеф кухарями, які точно знаються на корисній і смачній їжі
- без глютена
Технічні характеристики:
Склад: овочі 54% (зелена квасоля, морква, горох, кукурудза, помідори, перець, цибуля), рис 25%, тофу 20% (соя, морська сіль Нігарі), ріпакова олія, сіль, йодат калію, провансальські спеції, перець, чилі.
Енергетична цінність: 392 Ккал
Вага: 400 г