Традиційні індійські фірмові страви, приготовані за оригінальним рецептом з використанням місцевих спецій. М'ясо маринується протягом 24 годин у суміші вершкового йогурту та спецій, а потім на пару. Цей чудовий, злегка пряний вершковий соус приправлений свіжою кінзою і подається з рисом Басматі з куркумою.
Характеристики:
Склад: куряча грудка (30%), нарізані помідори (20%) (помідори, томатне пюре, лимонна кислота), рис басмати (16%), вершки (16%), йогурт (10%) (молоко), цибуля, часник, масло вершкове (молоко), оливкова олія, сіль, імбир, гарам масала, куркума, кмин, перець чилі, мелений коріандр, тростинний цукор, свіжий коріандр
Енергетична цінність: 190 Ккал на 100 г
Вага: 110 г